torstai 8. huhtikuuta 2010

Vanhuus alkaa painaa, mutta vauhti ei hidastu.

Ger ja Biili alkavat jo vanheta, mutta se ei estä niitä juoksemasta yhtä lujaa kuin kaksi vuotta sitten. Ne ovat vieläkin nopeita, vaikka ikä alkaa painaa. Kohta tulee täyteen kokonaiset kolme vuotta, eikä niitä voi sanoa enää nuoriksi. Mörkö ei ole vieläkään ymmärtänyt että se ei saa mennä vanhojen herrojen kotinurkille. Kotiväki lähtee toukokuussa Espanjaan, niin että Mörkö menee Helmille (kaverilleni) ja Helmi käy hoitamassa Geriä ja Biiliä joka päivä. - Ja sehän passaa! sanovat gerbuliinit. - Kunhan ei ärsytä, tai tuntee sen sormessaan, Ger piipittää.

4 kommenttia:

Pampula kirjoitti...

Sinulle on tunnustuskukka blogissani. Olisi kivaa nähdä gerbiileistäsi lisää kuvia:)

Anonyymi kirjoitti...

Good fill someone in on and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Thanks you for your information.

Paulus Lehtola kirjoitti...

Moi.
En löytänyt yhteystietojasi blogista, joten kirjoita nyt tähän.
Lisäsimme blogisi verkkokauppamme lemmikkiblogit -osioon http://www.hullupulu.fi/page/6/ . Emme suutu vaikka asiasta blogissasi mainitsisit. :)

Shiro kirjoitti...

Uusi lemmikkifoorumi on avattu, ja kaipaa nyt kipeästi uusia käyttäjiä. Tarkoituksena on luoda monipuolinen foorumi jolla on tarjottavaa jokaiselle eläinten ystävälle. Jos juuri sinua kiinnostaa jakaa tietosi, taitosi ja kokemuksesi, sekä kysyä apua mahdollisiin ongelmiisi, tule ihmeessä käymään!
Lämpimästi tervetuloa :)